Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel de Vilafamés  
imatge de capçalera
  línia taronja  

Bombos i tambors

Creació del grup

El grup de bombos i tambors de l'associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel apareix l'any 2005. El seus primers components van ser els membres de la Junta Directiva que hi havia en aquell moment (9 persones).

Inicis i primers assajos

Tot i que la primera actuació oficial va ser a Setmana Santa de 2005, els membres de la junta van començar a assajar durant l'any 2004 amb instruments de la banda de música de Vilafamés. Van crear un toc propi i diferents variacions dels tocs de processó.
Visita a Calanda Esmorçar en Andorra Esmorçar en Andorra Taller de tambors

L'adquisció dels primers instruments fou en gener de l'any 2005, aquests instruments es van adquirir de diferents ajudes i subvencions d'entitats com: la cofraria del Crist de la Sang de Vilafamés, l'Ajuntament, etc.

Assaig al local de la Cámara Agraria Assaig al local de la Cámara Agraria Assaig al local de la Cámara Agraria Assaig al local de la Cámara Agraria

Ampliació del grup

Després de la primera actuació de Setmana Santa de 2005, va haver-hi un grup de persones que es van interessar en ampliar la secció, i es quan el grup de tambors passa de 9 membres, que tenia en un principi, a 30 aproximadament. Què es el nombre de persones que formen la secció de bombos i tambors actualment.

En aquests moments el grup de bombos i tambors té un equip gestor propi dins de l'associació. Aquest està format per 6 membres: 3 de la junta directiva de l'associació de sant Miquel (president, tresorer, i vocal 1) i 3 membres que formen el grup de tambors.
També cal destacar que el grup de bombos i tambors rep una sèrie de classes per aprendre a tocar els instruments. Aquestes classes són impartides per Guillem Centelles Matutano.

  Barra de navegacióTamborsPresentacióQuè som?Qui som?SocisEstatutsHistòriaOn trobar-nosActivitats
línia taronja
Tornar a pàgina inicial Logotip de l'associació Bústia de suggeriments