Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel de Vilafamés  
imatge de capçalera
  línia taronja  
Ermita de Sant Miquel

Carta de presentació

L'associació cultural Amics de l'Ermita de Sant Miquel, va nàixer l'any 1998 amb la decidida voluntat de preservar de l'oblit i rescatar de l'estat d'abandonament en què s'encontrava l'ermita de Sant Miquel.

L'objectiu central de l'associació és la sensibilització de la societat i dels poder públics responsables respecte de la conservació, promoció i recuperació del patrimoni cultural relacionat amb l'ermita. Entenem que l'èxit d'aquesta apasionant empresa depén fonamentalment del compromís personal que aconseguim obtenir de cadascuna de les persones que comparteixen, com aquesta associació, la necessitat de retornar a l'ermita de Sant Miquel la dignitat que, per respecte a la memòria històrica, es mereix.

Des de la seva creació l'associació ja ha realitzat diferents actuacions a l'ermitori, així s'ha recuperat l'antiga sagristia, la restauració de les portes d'accés i finestres, s'han ubicat els retaules ceràmics de Sant Antoni i de la Mare de Deu del Roser, etc.

Sant Miquel és part de la història de Vilafamés i ell és part de la idiosincràsia del nostre poble i estímul per tots els vilatans.

  Barra de navegacióTamborsPresentacióQuè som?Qui som?SocisEstatutsHistòriaOn trobar-nosActivitats
línia taronja
Tornar a pàgina inicial Logotip de l'associació Bústia de suggeriments