Associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel de Vilafamés  
imatge de capçalera
  línia taronja  

Activitats

Les activitats principals que any rere any realitza l'associació són:

Participació en la festivitat de Sant Miquel de quaresma

A la localitat de Vilafamés el quart diumenge de quaresma es realitza una romeria a l'ermita de sant Miquel, aquesta romeria va acompanyada de diverses activitats que l'ajuntament de Vilafamés reparteixs durant tot el cap de setmana.

Inici de la processó Processó en Cova Santa Processó seguint el seu itinerari Pastís i vi en Pedra Santa Anna Colla esmorçant en Sant Miquel

Dins d'aquests actes, l'associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel col·labora amb la parròquia en el desenvolupament de diversos actes. Destacarem dins d'aquest apartat, el cant dels gojos a Sant Miquel en la processó de la tornada, així com el encapçalament de la processó de l'encontre, amb els anomenats càntics.
Processó de tornada Càntics 'Overe Deus' Processó de tornada arribant al poble Creus de brú Processó de l'Encontre

Participació en la Setmana Santa

L'associació d'Amics de l'Ermita de Sant Miquel té una participació molt activa dins d'aquests actes. Destacant el grup propi de tambors i el grup de penitents (marotis) de Sant Miquel que participen a les diferents processons.

Organització de les festes de Sant Miquel de Veremes

Una de les activitats principals d'aquesta associació es la festa de sant Miquel de Veremes. Aquesta festa ha estat recuperada i potenciada per aquesta associació, que fa possible que tots els anys hi haja una sèrie d'actes lúdico-gastronòmics.
Sopar de la Junta Embolada del bou Repartiment de tombet, pa i vi Paella momumental Cloenda a càrrec dels Bombos i Tambors


  Barra de navegacióTamborsPresentacióQuè som?Qui som?SocisEstatutsHistòriaOn trobar-nosActivitats
línia taronja
Tornar a pàgina inicial Logotip de l'associació Bústia de suggeriments